Handelsbetingelser

Shopifys privatlivspolitik

Denne webshop er hostet af Shopify Inc. Ved at acceptere disse handelsbetingelser, accepterer du samtidig Shopifys privatlivspolitik. Du kan læse Shopifys privalivspolitik ved at følge dette link: https://www.shopify.com/legal/privacy

Betaling

Roche Diagnostics A/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Roche Diagnostics A/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Roche Diagnostics A/S leverer indenfor 2-5 hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Roche Diagnostics A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang når det handler om reklamationsret.

Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Roche Diagnostics A/S

Industriholmen 59

DK-2650 Hvidovre

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til dk.diabetes@roche.com senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her:

Fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Abonnement

Alle abonnementer løber i en periode på 6 måneder hvori det er uopsigeligt. Derefter stopper det automatisk men kan selvfølgeligt fortsættes, såfremt det ønskes. Dette skal blot meddeles til dk.diabetes@roche.com

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: dk.diabetes@roche.com

 

Lovlighed og privatlivspolitik

Ingen garanti og intet erstatningsansvar
Selv om Roche gør sit yderste for at give præcise og ajourførte oplysninger, giver vi ikke nogen udtalelser eller garantier, hverken udtrykt eller underforstået, angående nøjagtigheden eller fuldstændigheden af de oplysninger, der er givet på denne hjemmeside, og vi afviser enhver forpligtelse eller ansvar ved brugen af denne eller nogen anden dermed forbundet hjemmeside. Roche kan til enhver tid og uden forudgående varsel ændre eller skifte denne hjemmeside ud, men påtager sig intet ansvar for at holde den ajour. Alle brugere er indforstået med, at al adgang til og brug af denne hjemmeside eller nogen anden dermed forbundet hjemmeside og indholdet på denne er på eget ansvar. I det omfang det er tilladt ifølge gældende lovgivning, kan Roche og enhver anden part, der er involveret i at skabe, producere eller levere denne hjemmeside og andre dermed forbundne hjemmesider, ikke på nogen som helst måde holdes ansvarlig for følgeskader og direkte, indirekte eller strafferetlige tab, der måtte opstå grundet adgang til, brug af eller manglende evne til at bruge denne hjemmeside eller nogen anden dermed forbundet hjemmeside. Dette gør sig ligeledes gældende for fejl eller undladelser i dens indhold.

Intet tilbud og ingen opfordring
De oplysninger, der gives på denne hjemmeside, udgør ikke noget tilbud om eller opfordring til køb eller salg af eller nogen form for transaktion med Roche værdipapirer. Investorer må ikke basere beslutninger om investeringer på disse oplysninger.

Fremsynede oplysninger
Denne hjemmeside kan indeholde fremsynede oplysninger. Den slags oplysninger er genstand for adskillige betydelige usikkerhedsfaktorer, deriblandt videnskabelige, forretningsmæssige, økonomiske og finansielle faktorer; derfor kan faktiske resultater være betydeligt forskellige fra de fremsatte.

Links
Links til tredjeparts sider stilles udelukkende til rådighed som en hjælp. Vi udtrykker ikke nogen mening om indholdet af nogen tredjeparts sider, og vi fralægger os udtrykkeligt ethvert ansvar for tredjeparts oplysninger og brugen af disse.

Varemærker
Alle nævnte varemærker ejes af eller er på licens fra et medlem af Roche gruppen.

Copyright
Formålet med Roches hjemmeside og de oplysninger, den indeholder og refererer til, er udelukkende informativt. Enhver gengivelse, videregivelse eller anden brug er strengt forbudt. Enhver anmodning om tilladelse til at gengive oplysninger, der er indeholdt på denne hjemmeside, skal rettes til Roche Webmaster.

Politik vedrørende beskyttelse af personoplysninger ("Privatlivspolitik")

  1. Hoffmann La-Roche AG’s onlinepolitik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger
    Tak, fordi du besøger en Roche hjemmeside eller kommunikerer med os via e-mail.
    I Roche tager vi beskyttelse af personoplysninger alvorligt. Derfor har vi taget de nødvendige skridt for at overholde kravene om beskyttelse af personoplysninger på verdensplan. Vi behandler dine personoplysninger i henhold til EU-forordning nr. 2016/679 af 27. april 2016 (databeskyttelsesforordningen) og anden relevant gældende lovgivning, som omhandler opbevaring, behandling, adgang til og overførsel m.v. af personoplysninger.
    Roches hjemmesider, som denne Privatlivspolitik angår, kan indsamle, vedligeholde og sikre personoplysninger om dig i henhold til denne Privatlivspolitik samt relevant gældende lovgivning. Denne Privatlivspolitik gælder personoplysninger indsamlet via Roche onlinekilder (f.eks. hjemmesider, e-mails og andre onlineværktøjer), som indeholder et link til denne Privatlivspolitik. Denne Privatlivspolitik gælder ikke personoplysninger indsamlet via offlinekilder, undtagen i de tilfælde hvor sådanne personoplysninger indgår som en del af de personoplysninger, der er indsamlet online af Roche. Denne Privatlivspolitik gælder heller ikke onlinekilder fra tredjepart, som Roches hjemmesider måtte indeholde links til, og for hvilke Roche ikke kontrollerer indholdet eller privatlivspolitikken.
    Vi indsamler kun personhenførbare oplysninger om dig, hvis du vælger at give dem til os, eller hvis du accepterer vores brug af cookies eller lignende teknologier. Vi deler ikke dine personhenførbare oplysninger med tredjepart til deres marketingformål, medmindre du specifikt har givet et samtykke hertil. Du bedes læse denne Privatlivspolitik for at lære mere om, hvordan vi indsamler, anvender, deler og beskytter dine personoplysninger online.

Formål med behandlingen af dine personoplysninger

I Roche er vores overordnede formål at forbedre vores produkter og videreudvikle nye innovative lægemidler og diagnostiske tests, som kan bidrage til bedre livskvalitet og længere overlevelse hos patienter med kroniske og livstruende sygdomme. Når du henvender dig til os, registrerer vi de af dine personoplysninger, som er nødvendige, f.eks. i forhold til dine spørgsmål om vores produkter.

Dine personoplysninger, som også anvendes til forskellige interne formål (kontrol af funktion, beslutninger omkring nye produkter eller udvikling), er nyttige for os for bedre at forstå dine behov, og for hvordan vi kan forbedre vores produkter og services. De hjælper os til at skabe en mere personlig kommunikation med dig omkring service og salg, som vi skønner, at du måske vil finde interessant. For eksempel kan vi analysere kønnet eller alderen på de personer, der besøger sider om en særlig medicin eller sygdomstilstand, og vi kan anvende disse samlede oplysninger internt eller dele dem med andre.

Formålene med indsamling og behandling af dine personoplysninger er derfor at give dig information om Roche og vores produkter, at kommunikere med dig, håndtere spørgeundersøgelser samt at indsamle oplysninger om din færden på vores hjemmeside i overensstemmelse med vores cookiepolitik nedenfor.

Vi kan også anvende personidentificérbare oplysninger til følgende formål:

  1. i forbindelse med salg eller anden overdragelse af forretningsaktiviteter for den hjemmeside, som dataene relaterer til,
  2. at besvare forespørgsler fra offentlige myndigheder, eller hvor det måtte være påkrævet i henhold til gældende lov, domstolsafgørelser eller regulativer, eller
  3. hvor der måtte være behov herfor ved virksomhedsaudits eller for at undersøge eller svare på en reklamation eller trussel mod sikkerheden.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, for eksempel når du accepterer brugen af cookies, eller når du udtrykkeligt giver samtykke til behandling af dine helbredsoplysninger. Visse oplysninger kan Roche desuden være forpligtet til at behandle efter gældende lovgivning. Kommunikation med dig vil ske på baggrund af Roches legitime interesser i at besvare dine henvendelser rettidigt og give dig de ønskede oplysninger, besvare dine spørgsmål eller løse et eventuelt opstået problem.

Indsamling af oplysninger
Roche anvender to generelle metoder til indsamling af personoplysninger online:

Oplysninger vi får

Personhenførbare oplysninger: Du kan besøge vores hjemmesider uden at give nogen personoplysninger, hvis du vælger at afvise vores brug af cookies eller lignende teknologier. Vi indsamler herudover kun personhenførbare oplysninger (f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse eller andre oplysninger, som kan identificere dig), hvis du vælger at give dem til os. Vi kan endvidere indsamle helbredsoplysninger om dig, som du selv afgiver til os ved at besvare vores spørgsmål eller spørgeundersøgelser.

Samlede oplysninger: I nogle tilfælde fjerner vi de personhenførbare oplysninger fra de oplysninger, du giver os, og beholder dem sammen med andre data, dvs. i anonymiseret form. Vi kan kombinere disse data med andre oplysninger for at få anonyme, samlede statistikker (f.eks. antal besøgende, originale domænenavne fra leverandøren af internetservice), som kan hjælpe os med at forbedre vores produkter og service.

- Automatisk indsamlede oplysninger: Vi modtager automatisk visse typer oplysninger, når du kommunikerer med os på vores hjemmesider og i visse e-mails, som vi sender til hinanden. Automatisk teknologi, som vi anvender, kan f.eks. indeholde webserverlogs/IP-adresser, cookies og web-beacons. En webserverlog/IP-adresse er et nummer, der tildeles til din computer, når du går på internettet. Al computeridentifikation på internettet sker via IP-adresser, som gør, at computere og servere kan genkende og kommunikere med hinanden. Roche indsamler IP-adresser for at foretage systemadministration og rapportere samlede oplysninger til datterselskaber, forretningspartnere og/eller forhandlere for at gennemføre hjemmesideanalyser og kontrollere, om de fungerer tilfredsstillende. Nedenfor kan du læse mere om vores anvendelse af cookies.

Cookiepolitik
På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies vi anvender og til hvilke formål.
Brugen af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du læser vores Privatlivspolitik.

Cookies. En cookie er en oplysning, som automatisk gemmes på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr med hukommelse, når du åbner visse hjemmesider. Cookies indeholder informationer, som hjemmesiden kan benytte til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din webbrowser. Cookien giver en unik identifikation af din browser over for serveren. Cookies er standardteknologi på internettet og bruges også på denne hjemmeside. Vi kan kun læse de cookies, som vi har anbragt på dit udstyr, vi kan ikke modtage eller læse cookies fra andre hjemmesider. Med cookies kan vi gemme oplysninger på serveren, så din oplevelse på nettet bliver bedre, og så vi kan gennemføre hjemmesideanalyser og kontrollere, om de fungerer tilfredsstillende.

Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger hjemmesiden.

Vi anvender cookies til følgende formål:
- registrerer, hvilke marketingkanaler du har benyttet for at finde frem til hjemmesiden. Denne cookie opbevares 1 år.
- håndterer asynkrone JavaScript-anmodninger, der leveres til dig, og som er essentielle for sikkerhedsmekanismerne på siden. Cookien slettes, når du lukker din browser.
- lagrer dine skrifttypestørrelsespræferencer og sporer årsagen til trafikken, hvis du ledes væk fra siden, eller sessionen kompromitteres. Disse cookies opbevares i hhv. 1 år og 24 timer.
- lader dig vende tilbage til siden på et senere tidspunkt og automatisk være logget ind (levetid på 2 uger fra den dag, den igangsættes) og håndterer log-in og sikkerhedsmekanismerne på siden (slettes, når du lukker din browser).
Vi anvender også tredjepartscookies, som leveres af Adobe (inkl. Flash), Google Display Network og iCrossing. Cookies fra disse tredjeparter opbevares i op til 12 måneder. Cookies leveret af Facebook gemmes i op til 2 år.

Disse tredjepartscookies benyttes bl.a. til sporing og relokalisering i Google Display Network og anvendes typisk, når du besøger hjemmesiden og ser på visse undersider, hvorefter du så vil blive vist visse reklamer på andre websider i Google Display Network. Andre anvendes i relation til brugen af "get Flash"-hjælpeikonet for brugere, der ikke har Flash, og til at spore kampagnerespons fra vores betalte søgeforhandler. Endvidere anvendes der en Flash-cookie, der indeholder præferenceoplysninger om, hvorvidt "mute"-knappen er tændt på afspilleren, eller om volumenindstillingerne på afspilleren.

Google Analytics. Roche hjemmesider kan benytte: Google Analytics, der er en netanalyseservice leveret af Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruger cookies for at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan brugeren anvender siden, hvor mange der besøger hjemmesiden, og hvilken hjemmeside du besøgte, inden du besøgte vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at udarbejde rapporter og forbedre hjemmesiden. Informationen sendes i anonymiseret form til serveren. De oplysninger, der fremskaffes af cookies om din brug af hjemmesiden (deriblandt din IP-adresse), vil blive overført til og opbevaret af Google på servere i USA. Google vil bruge disse oplysninger til at vurdere din brug af hjemmesiden, til at sammenstille rapporter om hjemmesidens aktivitet for hjemmesideoperatører og give andre ydelser i forbindelse med aktiviteter på hjemmesiden og brugen af nettet. Google kan også overføre disse oplysninger til tredjepart, hvor dette kræves ved lov, eller hvor disse tredjeparter behandler oplysningerne for Google. Google vil ikke forbinde din IP-adresse med andre data, som Google har. Ved at bruge en Roche hjemmeside indvilger du i, at Google behandler data om dig på den måde og med det formål, der er anført ovenfor. Cookies fra Google Analytics opbevares i op til 12 måneder.

De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan ændre din browsers indstillinger, så den afviser alle cookies eller angiver, når der sendes en cookie. Hvis du ikke ønsker, at vi sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes.

Hvis du ønsker at fjerne de cookies, der allerede findes på dit udstyr, kan du, hvis du benytter en pc og en nyere browser, trykke CTRL + SHIFT + DELETE samtidig. Virker genvejstasterne ikke i din browser, kan du besøge supportsiden for den pågældende browser:

Du skal være opmærksom på, at vores hjemmesider muligvis ikke fungerer optimalt, hvis du afviser cookies.

På visse hjemmesider eller e-mails kan Roche også anvende en almindelig internetteknologi kaldet en "web-beacon" (også kaldet en "handlingskode" eller "klar gif-teknologi"). Web-beacons gør det muligt at analysere effekten af hjemmesider ved f.eks. at tælle, hvor mange der har besøgt en side, eller hvor mange der har klikket på bestemte elementer på en hjemmeside.
Web-beacons, cookies og andre sporingsteknikker indsamler ikke automatisk personoplysninger om dig. Kun hvis du frivilligt afgiver personoplysninger, f.eks. ved at lade dig registrere eller ved at sende e-mails, kan disse automatiske sporingsteknikker anvendes til at skaffe yderligere oplysninger om din brug af hjemmesiderne og/eller interaktive e-mails med det formål at forbedre brugen for dig.

Service: Vi kan levere service baseret på tredjepartsapplikationer og indholdsværktøj på visse Roche hjemmesider som fx Google Maps eller QUARTAL FLIFE. Disse tredjeparter kan automatisk modtage visse typer oplysninger, når du interagerer med os på vores sider ved at bruge disse tredjepartsapplikationer og værktøjer.

Dine valgmuligheder og rettigheder 
Du har flere valgmuligheder med hensyn til brugen af vores hjemmesider. Du kan beslutte dig til ikke direkte at afgive personoplysninger til os ved at undlade at indtaste sådanne oplysninger i skemaer og datafelter på vores hjemmesider og ved ikke at anvende nogen af de tilgængelige personlige services.

Hvis du vælger at afgive personoplysninger, har du ret til på ethvert tidspunkt at få indsigt i dine personoplysninger, slette eller berigtige dine personoplysninger, gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, herunder særligt i forbindelse med direkte markedsføring at anmode om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Du kan også anmode om dataportabilitet, dvs. om at modtage og/eller få transmitteret dine data til anden udbyder, hvis særlige betingelser er opfyldt.

Visse hjemmesider kan bede om dit samtykke til særlig anvendelse af dine oplysninger, og du kan acceptere eller afvise en sådan anvendelse, da dette er frivilligt. Du kan endvidere til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Hvis du tilmelder dig særlige services eller kommunikationer, f.eks. nyhedsbreve, kan du afmelde dem når som helst ved at følge den vejledning, der følger med i hver e-mail. Hvis du beslutter dig til at afmelde en service eller kommunikation, vil vi bestræbe os på at fjerne dine oplysninger med det samme, men vi kan have behov for yderligere oplysninger, før vi kan håndtere dette.

Som beskrevet ovenfor kan du, hvis du ønsker at være anonym og således ønsker at forhindre cookies i at spore dig, mens du navigerer på vores hjemmesider, ændre dine browserindstillinger, så den afviser alle cookies eller angiver, når der sendes en cookie.

Sikkerhed 
Roche anvender en række foranstaltninger, regler og andre procedurer omkring teknologi og sikkerhed for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ukorrekt brug, offentliggørelse, tab eller destruktion. For at beskytte dine oplysninger anvender Roche desuden professionelle standard-firewalls og adgangskodebeskyttelse. Det er imidlertid dit personlige ansvar at sikre dig, at den computer, du bruger, er tilstrækkeligt sikret og beskyttet mod skadelig software, f.eks. trojanske heste, computervirus og orme. Du skal være opmærksom på, at uden tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger (dvs. sikker webbrowserkonfiguration, opdateret antivirus-software, personlig firewall-software, ingen brug af software fra tvivlsomme kilder) er der en risiko for, at de data og adgangskoder, som du anvender til at beskytte adgangen til dine data, kan blive afsløret til uautoriseret tredjepart.

Deling og overførsel af personoplysninger til tredjelande
Roche kan dele dine personoplysninger med forskellige eksterne selskaber, der foretager teknologisk vedligeholdelse eller udfører arbejde for os, f.eks. i forbindelse med at yde kundeservice eller sende marketingmateriale om vores produkter, services og tilbud. Vi kan også dele dine personoplysninger med vores datterselskaber eller affilierede selskaber. Alle disse selskaber og forhandlere skal overholde betingelserne i vores Privatlivspolitik.

Roche, inklusive datterselskaber, divisioner og grupper verden over og/eller leverandører, som vi engagerer til at udføre services på vores vegne, vil anvende de personoplysninger, som du giver os for at imødekomme dine forespørgsler. Vi vil bevare kontrollen over og ansvaret for brugen af disse oplysninger. Nogle af disse data kan blive opbevaret eller behandlet på computere i andre dele af verden, f.eks. USA, hvis regler omkring databeskyttelse kan afvige fra de regler, der gælder dér, hvor du bor. I sådanne tilfælde vil vi sikre, at der er indført passende beskyttelsesforanstaltninger, så de pågældende datterselskaber, leverandører m.v. i det pågældende land beskytter dataene på en måde, der svarer til de regler, der gælder i det land, hvor du bor. Dette vil blive gjort ved indgåelse af Europa-Kommissionens standardkontrakter med modtageren af personoplysningerne eller ved at anvende modtagere i USA, som er certificeret under EU-US Privacy Shield.

Sletning af dine personoplysninger

Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe det er nødvendigt og relevant for håndtering af din forespørgsel eller anden kommunikation med dig, herunder af hensyn til dokumentation. Sletning af personoplysninger, som er indsamlet via cookies, vil ske i overensstemmelse med vores cookiepolitik ovenfor.

Ingen brug af direkte markedsføring for en tredjepart

Vi hverken sælger eller på anden måde overfører de personoplysninger, som du giver os via vores hjemmesider, til tredjepart til brug for deres egen direkte markedsføring, medmindre vi gør dig tydeligt opmærksom herpå og indhenter dit udtrykkelige samtykke til, at dine personoplysninger videregives på denne måde og til disse formål.

Send en e-mail til en ven eller kollega

På nogle Roche hjemmesider kan du sende et link eller en meddelelse til en ven eller kollega, der henviser dem til en Roche hjemmeside. E-mailadresser, som du oplyser i denne forbindelse, vil blive anvendt til at sende oplysninger til din ven på dine vegne og vil ikke blive indsamlet eller anvendt af Roche eller tredjepart til andre formål.

Links til andre hjemmesider
Vores hjemmesider indeholder links til en række hjemmesider, som kan indeholde nyttige oplysninger for vores besøgende. Denne Privatlivspolitik gælder ikke for disse hjemmesider, og vi anbefaler, at du skaffer dig oplysninger direkte om deres privatlivspolitik.

Erklæring om beskyttelse af børns personoplysninger
Vores hjemmesider er rettet mod voksne. Vi indsamler ikke personoplysninger fra nogen, som vi ved er under 13 år gammel, uden forudgående bekræftet samtykke fra hans eller hendes værge. En sådan værge har ret til ved forespørgsel at gennemse de oplysninger, som barnet har givet og/eller kræve, at de bliver slettet.

Yderligere oplysninger om hjemmesider
Hvis en hjemmeside har særlige bestemmelser i henhold til privatlivets fred, som afviger fra de heri angivne, vil du blive gjort opmærksom på disse bestemmelser på den side, hvor personoplysningerne indsamles.

Bemærkning til brugere af erhvervsmæssige- eller professionelle hjemmesider
Hvis du har en forretningsmæssig eller professionel forbindelse med Roche, kan vi anvende de oplysninger, som du giver os på vores hjemmesider, inklusive hjemmesider, der er specifikt rettet mod erhvervsmæssige eller professionelle brugere, til at bearbejde dine forespørgsler og udvikle vores forretningsforbindelser med dig og de selvstændige selskaber, du repræsenterer. Vi kan også dele sådanne oplysninger med tredjepart, der handler på vores vegne.

Opdateringer til Privatlivspolitik
Fra tid til anden kan Roche opdatere Privatlivspolitikken. Ændringer til Privatlivspolitikken vil omgående blive meddelt på denne side. Fortsat brug af vores hjemmesider efter modtagelse af en sådan meddelelse om ændring af Privatlivspolitik er ensbetydende med, at du accepterer brugen af de nye oplysninger i henhold til Roches ændrede Privatlivspolitik. Denne Privatlivspolitik træder i kraft den 13. juli 2012.

Klage over behandlingen af dine personoplysninger

Hvis du er utilfreds med den måde, som Roche har behandlet dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet.

Vær opmærksom på, at Datatilsynet kun er en kompetent tilsynsmyndighed i forhold til Roches behandling af personoplysninger. Har du derimod spørgsmål til, eller ønsker du at klage over et produkt, skal du kontakte Roche ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger.

Sådan kontaktes Roche
Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker, at Roche skal rette eller slette din profil, bedes du kontakte os skriftligt på følgende adresse:

Roche Diagnostics A/S
Industriholmen 59
2650 Hvidovre

Alternativt kan vores kundeservice kontaktes på 36 39 99 54 eller via e-mail dk.accuchek@roche.com.
Medmindre andet specifikt er angivet, gælder denne Privatlivspolitik for F. Hoffmann-La Roche Ltd eller hjemmesider fra F. Hoffmann-La Roche Ltd.